voor verzoeken en info bel 010 403 03 03

Kom werken als monteur bij Watertaxi Rotterdam (40 uur)

Precies de baan die je zocht!

watertaxi - technische dienst 2 kopie
Prachtkans voor iedere beginnende of al redelijk ervaren monteur! Werk je graag in een hecht team samen aan uniek materiaal? Zijn flexibel in te delen werktijden en doorgroeimogelijkheden in je functie belangrijk voor je? Word je ook graag uitgedaagd door alle innovatieve ontwikkelingen die zich afspelen op jouw vakgebied? Solliciteer dan nu op deze vacature en kom werken bij Watertaxi Rotterdam!

We zijn op zoek naar jóu

Naar jou zijn we namelijk per direct op zoek. Een nieuwe collega (m/v) in onze zeven man sterke technische dienst. Gezamenlijk houden we de complete vloot van Watertaxi Rotterdam in topconditie. Dagelijks verrichten we alle voorkomende reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan de boten, en aan de installaties aan boord. Dat doen we op een van de allermooiste plekken van Rotterdam: in onze drie drijvende dokken pal aan de Nieuwe Maas, bij Hotel New York.

Wat we je bieden:

Een fulltime baan (40 uur p/w) op basis van een jaarcontract, uiteraard met uitzicht op een vaste aanstelling. Een salaris dat past bij je opleiding en werkervaring. Een takenpakket met gegarandeerd volop afwisseling, omdat we bij Watertaxi Rotterdam altijd vooroplopen in het toepassen van de nieuwste nautische technologieën. En, we schreven het hierboven al: je gaat deel uitmaken van een hecht team, met alle verantwoordelijkheden die daar bijhoren.

Wat we van je vragen:

Je hebt affiniteit met boten en heb je een sterk technisch inzicht. Verder ben je leergierig, kun je goed zelfstandig werken en ben je oplossingsgericht.

Enthousiast geraakt?

Neem dan voor meer informatie contact op met Daniël Houweling van de technische dienst (dh@waterwegrotterdam.nl), of stuur meteen je cv en sollicitatiebrief naar hetzelfde mailadres.