Vacature assistent-bedrijfsleider

Werken bij Watertaxi Rotterdam

Watertaxi - vacature centralist foto1

Over ons

Watertaxi Rotterdam vervoert jaarlijks 700.000 passagiers naar meer dan 50 aanlegplaatsen in de stad en haar havens. Onze vloot telt 26 boten. Ze worden bemand door een pool van meer dan 100 ervaren schippers. Een team van 20 centralisten coördineert vanuit ons basisstation alle ritten die ze dagelijks uitvoeren.

Wat je gaat doen

Als assistent-bedrijfsleider bij Watertaxi Rotterdam ondersteun je de bedrijfsleider in het leiden van de dagelijkse operatie. Je ziet erop toe dat onze klanten snel en vriendelijk worden geholpen. Vanuit jouw rol verbeter je de operationele processen en begeleid je de ontwikkeling van de centrale. Dit doe je door regelmatig feedback en instructies te geven. Daarnaast ondersteun je de bedrijfsleider bij projecten, overleggen en administratieve taken.

Wat we van je vragen

Je hebt een HBO/WO-achtergrond en bent 40 uur per week beschikbaar, soms ook in de avonden en het weekend. Je werkt graag met enthousiaste collega’s en kunt ze op een positieve manier motiveren. Je doorziet kansen en knelpunten in de dagelijkse organisatie en en bent niet bang om ze te benoemen en aan te pakken.    

Wat we je bieden

Een energieke werkplek op een van de mooiste locaties van Rotterdam: ons drijvende basisstation aan de Wilhelminapier bij Hotel New York. Flexibele werktijden met veel verantwoordelijkheid en een salaris passend bij jouw kennis en ervaring. 

De perfecte baan voor jou?

Neem voor meer informatie contact op met Leon Giljam (010-4030308), of stuur direct je cv en sollicitatiebrief naar secretariaat@watertaxirotterdam.nl