voor verzoeken en info bel 010 403 03 03

Vacature centralist

Werken bij Watertaxi Rotterdam

Watertaxi - centralisten april - klein

Watertaxi Rotterdam vervoert jaarlijks 600.000 passagiers naar meer dan 50 aanlegplaatsen in de stad en haar havens. Onze vloot telt 18 boten. Ze worden bemand door een groep van 100 ervaren schippers. Een klein team van centralisten coördineert vanaf ons basisstation alle ritten die ze dagelijks uitvoeren.

Gezocht: nieuwe collega
Voor dit team zijn we per direct op zoek naar een nieuwe collega voor 32 uur per week en met flexibele werktijden. De centralisten van Watertaxi Rotterdam draaien zeven dagen per week wisseldiensten van ‘s ochtends 7.00 uur tot ‘s nachts 00.00 of 01.00 uur (weekends).

Lees hieronder of het de perfecte baan voor jou is, en wat we van je vragen:

Functie-omschrijving
Als centralist vorm je, samen met de schippers van de watertaxi, hét visitekaartje van ons bedrijf. Zowel telefonisch, online als aan de balie van het basisstation sta je doorlopend klanten uit alle delen van de wereld te woord. Tegelijkertijd onderhoud je via de marifoon intensief contact met alle schippers op het water.

Jouw kwaliteiten
Je bent communicatief sterk, met een redelijke tot goede beheersing van het Engels en/of Duits. Je voelt je snel thuis in een hecht en divers team, maar kunt ook prima zelfstandig werken. En je bent een rots in de branding die ook bij grote drukte altijd het overzicht weet te bewaren.

Wat wij bieden
Wij bieden passende arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de functie en met jouw ervaring. Bij gebleken geschiktheid voor deze baan kun je doorgroeien naar de functie van shiftleader, waarin je de eindverantwoordelijkheid draagt voor alle werkzaamheden tijdens je wisseldienst. Je werkplek bevindt zich op de mooiste plek van jouw stad: op het Koninginnenhoofd (Wilhelminapier), naast Hotel New York en met een fantastisch uitzicht op de Nieuwe Maas.

Meer informatie
Neem voor meer informatie gerust contact op met Leon Giljam of Sean van der Werf (secretariaat@watertaxirotterdam.nl), of stuur direct je cv en sollicitatiebrief naar hetzelfde mailadres.