voor verzoeken en info bel 010 403 03 03

Vacature centralist (parttime)

Werken bij Watertaxi Rotterdam

Watertaxi - vacature centralist foto1

Wie zorgt ervoor dat Rotterdammers en toeristen op een snelle, duurzame en unieke manier bestemmingen door de hele stad bereiken? Dat doe jij!

Zowel telefonisch, online als aan de balie van ons basisstation op de Wilhelminapier sta je doorlopend klanten uit alle delen van de wereld te woord. Je neemt boekingen aan, puzzelt continu aan de planning en samen met de schippers van de watertaxi ben je hét visitekaartje van onze organisatie!

Ook bij grote drukte houd jij jouw hoofd koel. Je bewaart het overzicht, durft actie te ondernemen en bent communicatief sterk. Bovenal werk je graag goed samen in een team en haal jij energie uit het zetten van een extra stap voor onze klanten!

Wat we je bieden:

Voor jou staat een stoel klaar op de mooiste plek van jouw stad: op ons drijvende kantoor, naast Hotel New York en met een fantastisch uitzicht op de Nieuwe Maas. In ons team draaien wij zeven dagen per week wisseldiensten tussen 7.00 uur en 00.00 of 01.00 uur (weekends).

Wij bieden passende arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de functie en met jouw ervaring. Bovendien kan je in deze baan doorgroeien naar de functie van shiftleader, waarin je de eindverantwoordelijkheid draagt voor alle werkzaamheden tijdens je wisseldienst.

Enthousiast?

Heb je zin in deze parttime baan voor 8 à 24 uur per week? Neem dan voor meer informatie contact op met Leon Giljam (secretariaat@watertaxirotterdam.nl), of stuur direct je cv en sollicitatiebrief naar hetzelfde mailadres.