Icoon voor calamiteiten van Watertaxi Rotterdam

Steiger Boompjes (#43) is tot nader order buiten gebruik. Ons dichtstbijzijnde alternatief is steiger Leuvehaven / Mainport Hotel (#49).

voor verzoeken en info bel 010 403 03 03

Vacature: centralist/shiftleader bij de watertaxi

Werken op de mooiste plek van Rotterdam

watertaxibalie
Watertaxi Rotterdam vervoert jaarlijks 600.000 passagiers naar meer dan 50 aanlegplaatsen in de stad en haar havens. Onze vloot telt 18 boten. Ze worden bemand door een pool van 100 ervaren schippers. Een team van 25 centralisten coördineert vanaf ons basisstation alle ritten die ze dagelijks uitvoeren. Voor dit team zijn we per direct op zoek naar een nieuwe collega voor 24-32 uur per week en met flexibele werkttijden. Lees hieronder of het de perfecte baan voor jou is, en wat we van je vragen:

Hét visitekaartje van ons bedrijf

Als centralist vorm je, samen met de schippers van de watertaxi, hét visitekaartje van ons bedrijf. Zowel telefonisch en online als aan de balie van het basisstation sta je doorlopend klanten uit alle delen van de wereld te woord. Daarnaast onderhoud je via hun boordradio tegelijkertijd intensief contact met alle schippers op het water. Je bent dus communicatief sterk, met een redelijke tot goede beheersing van het Engels en/of Duits. Je voelt je snel thuis in een hecht en divers team, maar kunt ook prima zelfstandig werken. En je bent een rots in de branding die ook bij grote drukte altijd het overzicht weet te bewaren.

Doorgroeien naar shiftleader

De centralisten van Watertaxi Rotterdam draaien zeven dagen per week wisseldiensten van ‘s ochtends 7.00 uur tot ‘s nachts 00.00 of 01.00 uur (weekends). Je nieuwe werkplek bevindt zich op de mooiste plek van jouw stad: op het Koninginnehoofd (Wilhelminapier), naast Hotel New York en met een fantastisch uitzicht op de Nieuwe Maas. Bij gebleken geschiktheid voor deze baan kun je al gauw doorgroeien naar de functie van shiftleader, waarin je de verantwoordelijkheid draagt voor alle werkzaamheden tijdens je wisseldienst.

Neem voor meer informatie gerust contact op met bedrijfsleider Matthijs Bakker (secretariaat@watertaxirotterdam.nl), of stuur direct je cv en sollicitatiebrief naar hetzelfde mailadres. Klik hier voor ons sollicitatieprotocol.