voor verzoeken en info bel 010 403 03 03

Vacature: Facilitair medewerker (m/v - fulltime)

als assistent van de vlootbeheerder

Waterweg Rotterdam B.V. is eigenaar van de vloot watertaxi’s (oa 14 snelvarende boten), de werf, het dok en de steigers die worden gebruikt door Watertaxi Rotterdam B.V. Het geheel wordt door de technische dienst van Waterweg Rotterdam beheerd en onderhouden.

Vanwege toenemende drukte en uitbreiding van de vloot, zoekt Waterweg Rotterdam B.V. een facilitair medewerker als assistent van de vlootbeheerder.
We vragen geen specifieke opleiding, leeftijd of ervaring. Wel een aantal kenmerken en vaardigheden. Misschien heb je al deze kwaliteiten al en sluit deze functie perfect aan. Of misschien voel je je aangesproken door de gevraagde kenmerken en wil je deze ontwikkelen.

Een belangrijk onderdeel van het onderhoud- en beheerwerk is de administratie van de verschillende processen. Denk aan het registreren van alle (periodieke) onderhoudswerkzaamheden van de watertaxi’s. Met daarbij het voorraadbeheer van het magazijn en kantoor. Maar ook het dagelijks goede staat beschikbaar stellen en innemen van de in te zetten boten is een belangrijk en precies onderdeel.

Van belang is dat je doelgericht en accuraat kunt werken.
Administratieve werkzaamheden gebeuren voornamelijk digitaal.
Je bent verantwoordelijk voor een goed georganiseerd schoon en opgeruimd basisstation. Het vermogen om te organiseren, overzicht te houden en abstract te denken is essentieel.

Voor een goede positie in onze snelgroeiende organisatie zijn resultaatgerichtheid in combinatie met het kunnen werken op de achtergrond van groot belang. Je hebt affiniteit met het water en het beheer van boten.
Soort dienstverband: Voltijd

Wat biedt Waterweg Rotterdam B.V.
Watertaxi Rotterdam biedt in ieder geval:
Een succesvolle organisatie, waarvan je onderdeel bent;
groei in een ambitieuze en dynamische omgeving;
een aangename en ondernemende bedrijfscultuur;
fulltime dienstverband (40 uur per week)
marktconforme voorwaarden;

Sollicitaties kunnen worden gestuurd naar info@springholding.nl, T.a.v. Personeelszaken Waterweg Rotterdam