voor verzoeken en info bel 010 403 03 03

Vacature medewerker technische dienst

Werken bij Watertaxi Rotterdam

Watertaxi - Daniël Houweling kopie

De vloot van Watertaxi Rotterdam wordt dagelijks onderhouden door onze technische dienst. Dit hechte team van zes monteurs is per direct op zoek naar een nieuwe collega (m/v) voor 40 uur per week. Lees hieronder of het de perfecte baan voor jou is.

Functieomschrijving
Als monteur van de technische dienst verricht je de onderhoudsbeurten aan de motoren van onze vloot. Je bent ook inzetbaar voor de reparaties en alle voorkomende werkzaamheden aan de boten, waaronder laswerk. Daarnaast draag je mede de verantwoordelijkheid voor het onderhoud van het uitgebreide steigernetwerk van Watertaxi Rotterdam.

Jouw kwaliteiten
Je beschikt al over een breed technisch inzicht en de nodige basiskennis van motoren. Verder vinden we het belangrijk dat je een echte teamspeler bent, van aanpakken weet. Ervaring in een soortgelijke functie strekt tot aanbeveling, maar ook als je net klaar bent met je opleiding nodigen we je uit te solliciteren.

Wat wij bieden
Een fulltime baan op basis van een jaarcontract, met flexibele werktijden en de mogelijkheid tot een vast dienstverband. Afwisselend werk met prettige collega’s op een van de mooiste locaties in de stad. De drijvende werkplaatsen van Watertaxi Rotterdam grenzen direct aan ons basisstation op het Koninginnenhoofd (Wilhelminapier), met een schitterend uitzicht over de Rijnhaven en de Nieuwe Maas.

Meer informatie
Neem voor meer informatie gerust contact op met Daniël Houweling van de technische dienst (dh@waterwegrotterdam.nl), of stuur direct je cv en sollicitatiebrief naar hetzelfde mailadres.