voor verzoeken en info bel 010 403 03 03

Vacature: schoonmaker boten

Kom werken bij Watertaxi Rotterdam!

watertaxi - technische dienst 2

De vloot van Watertaxi Rotterdam wordt tiptop onderhouden door onze technische dienst en door onze schippers zelf. Toch kunnen we op ons basisstation nog wel een extra handje gebruiken. Daarom zijn we op zoek naar een parttime schoonmaker (m/v) als nieuwe collega. De perfecte baan voor jou?

Functie-omschrijving

Je draagt er zorg voor dat onze watertaxi’s altijd gereed zijn om uit te varen. Je verricht daarvoor alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden op de 22 boten in onze huidige vloot. Je houdt zelfstandig het overzicht over de watertaxi’s die van de binnen- en buitenkant een poetsbeurt nodig hebben. Een strakke dag- en weekplanning van je taken is jou dus wel toevertrouwd.

Wat wij bieden

Een baan voor 24 uur per week, met flexibele werktijden in overleg en arbeidsvoorwaarden die passen bij je functie en jouw ervaring. Een duobaan behoort ook tot de mogelijkheden. Je nieuwe werkplek bevindt zich op de mooiste plek van Rotterdam: op het Koninginnenhoofd (Wilhelminapier), naast Hotel New York en met een fantastisch uitzicht op de Nieuwe Maas.

Meer weten?

Neem voor meer informatie gerust contact op met Daniël Houweling van de technische dienst (dh@waterwegrotterdam.nl), of stuur direct je cv en sollicitatiebrief naar hetzelfde mailadres.