voor verzoeken en info bel 010 403 03 03

Vacature werfhulp

Werken bij Watertaxi Rotterdam

Watertaxi - aanzicht basisstation kopie

De vloot van Watertaxi Rotterdam wordt tiptop onderhouden door onze technische dienst en door onze schippers zelf. Toch kunnen we op ons basisstation nog wel een extra handje gebruiken. Daarom zijn we op zoek naar een werfhulp (m/v) als nieuwe collega. De perfecte baan voor jou? Lees hieronder wat we je vragen en bieden:

Functie-omschrijving

Als werfhulp draag je er zorg voor dat onze passagiers altijd aan boord van schone en opgeruimde watertaxi’s stappen. Daarnaast verricht je ook het reguliere schoonmaak- en onderhoudswerk aan de vlonders, de pontons en het hekwerk op de werf. Bij afwezigheid van onze huishoudelijke dienst kun je ook worden ingezet voor poetsbeurten op onze centrale en in ons kantoor.

Jouw kwaliteiten

Je bent absoluut iemand die van aanpakken weet, een teamspeler op wie we kunnen bouwen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je prima zelfstandig kunt werken en je mede verantwoordelijk voelt voor een goed verloop van de dagelijkse gang van zaken op onze drukke basisstation.

Wat wij bieden

Een baan voor 24 uur per week, met flexibele werktijden in overleg en arbeidsvoorwaarden die passen bij je functie en jouw ervaring. Je nieuwe werkplek bevindt zich op de mooiste plek van Rotterdam: op het Koninginnenhoofd (Wilhelminapier), naast Hotel New York en met een fantastisch uitzicht op de Nieuwe Maas.

Meer weten?

Neem voor meer informatie gerust contact op met Daniël Houweling van de technische dienst (dh@waterwegrotterdam.nl), of stuur direct je cv en sollicitatiebrief naar hetzelfde mailadres.