Icoon voor calamiteiten van Watertaxi Rotterdam

Update corona-maatregelen: per 29 september zijn ritten/rondvaarten alleen te boeken voor gezelschappen van maximaal vier volwassenen plus eventueel meereizende kinderen. Zie voor meer informatie het volledige nieuwsbericht op deze pagina.

voor verzoeken en info bel 010 403 03 03

Werken bij Watertaxi Rotterdam

Vacature voor een monteur

Watertaxi - vacature monteur

De vloot van Watertaxi Rotterdam wordt dagelijks onderhouden door onze technische dienst. Dit hechte team van zes monteurs is per direct op zoek naar een nieuw collega (m/v) voor 40 uur per week.

Functieomschrijving:

Als monteur voer je het dagelijks onderhoud uit aan onze vloot en aan de installaties aan boord. Ook voor grote reparaties en andere constructieve werkzaamheden draai je je hand niet om.

Jouw kwaliteiten:

Je hebt een breed technisch inzicht op het gebied van verbrandingsmotoren, dieseltechniek en constructiewerk (in het bijzonder aluminium). Daarnaast beschik je over de nodige kennis van elektra. Je bent zelfstandig, oplossingsgericht en een enthousiaste teamspeler.

Wat wij bieden:

Een fulltime baan op basis van een jaarcontract, met flexibele werktijden en de mogelijkheid tot een vast dienstverband. Afwisselend werk met prettige collega’s op een van de mooiste locaties in de stad. De drijvende werkplaatsen van Watertaxi Rotterdam grenzen direct aan ons basisstation op het Koninginnenhoofd (Wilhelminapier), met een schitterend uitzicht over de Rijnhaven en de Nieuwe Maas.

Informatie:

Neem voor meer informatie gerust contact op met Daniël Houweling van de technische dienst (dh@waterwegrotterdam.nl), of stuur direct je cv en sollicitatiebrief naar hetzelfde mailadres.