Op en rond de Nieuwe Maas

Vacature: werkplaatshulp bij Watertaxi Rotterdam

Word jij onze nieuwe collega?


Heb jij twee rechterhanden en ben je gek op techniek en alles wat vaart? En lijkt het je mooi om te werken op de plek waar de bekende Rotterdamse watertaxi’s worden onderhouden? Solliciteer dan als werkplaatshulp bij Waterweg. Een diploma is niet nodig. Belangrijker vinden we de kennis en energie die je meeneemt naar ons bedrijf.

Dit ga je doen

Als werkplaatshulp doe je elke dag weer iets anders. Je werkplek is de werkplaats op een prachtige locatie in hartje Rotterdam, die bestaat uit verschillende docks bij het watertaxi-basisstation vlak naast Hotel New York. Hier pak je onder leiding van de Chef Werkplaats allerlei taken op. Denk aan schepen schoonmaken, de werkplaats opruimen, essentiële boodschapjes doen, schepen aftanken en monteurs assisteren.

Je vergroot elke dag weer je technische kennis en krijgt verschillende mogelijkheden om door te groeien. Dit doe je allemaal in een informele werksfeer binnen een bijzonder bedrijf dat flink aan het groeien is.

Dit neem je mee

• Een grote affiniteit met techniek en schepen.
• Enthousiasme: je vindt het leuk om je handen uit de mouwen te steken en pakt elke taak aan.
• Relevante werkervaring, een diploma en een Klein Vaarbewijs zijn mooi meegenomen, maar eigenlijk zijn we meer geïnteresseerd in wat je kunt en wie je bent.

Dit krijg je van ons

• Een salaris van minimaal € 2300 en maximaal € 2750,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
• Een jaarcontract dat we, bij wederzijds vertrouwen en tevredenheid, omzetten in een contract voor onbepaalde tijd.
• 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband.
• Veel aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Over Waterweg Rotterdam

Waterweg Rotterdam is de eigenaar én technische dienst van een van Rotterdams mooiste iconen: de watertaxi. Met een vloot van zo’n 25 schepen verzorgt Watertaxi Rotterdam dagelijks al het personenvervoer over het water in Rotterdam en Schiedam. Een van onze grootste uitdagingen is een volledig emissievrije vloot in 2030. Een deel van onze schepen is dat al. Ons team bestaat nu uit zo’n tien medewerkers en zal zich in de toekomst verder uitbreiden.

Enthousiast?

Is deze functie iets voor jou? Dan horen we graag van je! We zijn benieuwd wie je bent en wat je kunt.

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over deze vacature? Neem gerust contact op met onze afdeling personeelszaken op het volgende mailadres: pz@springholding.nl. Mailen naar onze centrale (info@watertaxirotterdam.nl) of bellen (010-4030303) kan ook.