Chef Werkplaats (40 uur per week)

Werken bij Watertaxi Rotterdam

watertaxi - drone 2020

Ben jij technisch aangelegd en een geboren leidinggevende? En lijkt het je mooi om te werken met een echt Rotterdams icoon, de watertaxi? In deze functie bij Waterweg Rotterdam ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen in onze watertaxiwerkplaats en daarmee voor het in de vaart houden van een vloot van zo’n 25 schepen.

Dit ga je doen

Als Chef Werkplaats is je takenpakket breed en je werkweek gevarieerd. Je werkplek bestaat uit verschillende docks bij het watertaxi-basisstation vlak naast Hotel New York. Hier zorg je ervoor dat de onderhoudsplanning wordt uitgevoerd door de monteurs, en dat de schepen en afmeervoorzieningen dus altijd in topconditie zijn. En als de monteurs jouw hulp nodig hebben, spring je bij. Zo vergroot je elke dag weer je technische kennis.

Als Chef Werkplaats heb je diverse leidinggevende taken: je ondersteunt de monteurs, zorgt voor een goede bezetting in de werkplaats, maakt de roosters en hebt het eerste contact als mensen bijvoorbeeld ziek zijn. Daarnaast heeft je werk een administratief karakter. Zo zorg je ervoor dat het onderhoud goed wordt geregistreerd, koop je materialen in en handel je facturen af. Dit doe je allemaal in een informele werksfeer binnen een bijzonder en groeiend bedrijf.

Dit neem je mee

  • Grote affiniteit met techniek en zeker ook (praktische) technische kennis
  • Zelfverzekerdheid: je staat stevig in je schoenen en weet van aanpakken
  • Leidinggevende skills: je kunt anderen motiveren en waar nodig aansturen
  • Computervaardigheden en een gestructureerde en oplossingsgerichte manier van werken
  • Relevante werkervaring en een diploma zijn mooi meegenomen, maar eigenlijk zijn we meer geïnteresseerd in wat je kunt en wie je bent

Dit krijg je van ons

  • Een salaris van minimaal € 3.000 en maximaal € 3.500 bruto per periode van 4 weken bij een fulltime dienstverband
  • Een werkweek van vijf doordeweekse dagen
  • Een jaarcontract dat we, bij wederzijds vertrouwen en tevredenheid, omzetten in een contract voor onbepaalde tijd
  • 8 procent vakantiegeld en 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband
  • Veel aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling

Over Waterweg Rotterdam

Waterweg Rotterdam is de eigenaar én technische dienst van een van Rotterdams mooiste iconen: de watertaxi. Met een vloot van zo’n 25 schepen verzorgt Watertaxi Rotterdam dagelijks al het personenvervoer over het water in Rotterdam en Schiedam. Een van onze grootste uitdagingen is varen met een volledig emissievrije vloot in 2030. Een deel van onze schepen is dat al. Ons team bestaat nu uit zo’n tien medewerkers en zal zich in de toekomst verder uitbreiden.

Enthousiast?

Is deze functie iets voor jou? Dan horen we graag van je! We zijn benieuwd wie je bent en wat je kunt. Stuur je sollicitatie naar Claudia Ang, medewerker personeelszaken: pz@springholding.nl
Ook voor vragen over de vacature kun je bij Claudia terecht.