Dieselmonteur (24-40 uur per week)

Werken bij Watertaxi Rotterdam

watertaxi - technische dienst 2

Heb jij verstand van dieselmotoren? En lijkt het je interessant om te sleutelen aan een van de mooiste iconen van Rotterdam, de watertaxi? Solliciteer dan als dieselmonteur bij Waterweg Rotterdam. Een papiertje is niet nodig. Belangrijker vinden we de kennis die je meeneemt naar onze werkplaats.

Dit ga je doen

Als dieselmonteur ga je aan de slag met de motoren van onze schepen, een vloot van zo’n 25 watertaxi’s. Je werkplek bevindt zich op een prachtige locatie in hartje Rotterdam. Onze werkplaats bestaat uit verschillende docks bij ons basisstation vlak naast Hotel New York. Hier zorg je ervoor dat periodiek onderhoud en revisiewerkzaamheden aan dieselmotoren worden uitgevoerd.

Soms doet zich een spoedgeval voor en richt je je even helemaal op het oplossen van die ene technische uitdaging. Je hoeft niet meteen op dag één een dieselmotor zelfstandig uit en weer in elkaar te kunnen zetten; in onze werkplaats is er veel ruimte om in jouw tempo (bij) te leren.

Los van je interesse in dieselmotoren zou het mooi meegenomen zijn als je kennis hebt van of nieuwsgierig bent naar andere aandrijftechnieken. We hopen in 2030 namelijk over een volledig elektrisch aangedreven vloot te kunnen beschikken en het zou mooi zijn als jij hierbij een rol kunt spelen.

Dit neem je mee

  • Een grote affiniteit met techniek en natuurlijk ook (praktische) technische kennis op het gebied van dieselmotoren
  • Nieuwsgierigheid: je bent ook geïnteresseerd in andere, nieuwe aandrijftechnieken
  • Relevante werkervaring en een diploma zijn mooi meegenomen, maar eigenlijk zijn we meer geïnteresseerd in wat je kunt en wie je bent

Dit krijg je van ons

  • Een salaris van minimaal € 2.800 en maximaal € 3.300 bruto per periode van 4 weken bij een fulltime dienstverband
  • Een werkweek van 3, 4 of 5 doordeweekse dagen; net wat voor jou past
  • Een jaarcontract dat we, bij wederzijds vertrouwen en tevredenheid, omzetten in een contract voor onbepaalde tijd
  • 8 procent vakantiegeld en 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband
  • Veel aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling

Over Waterweg Rotterdam

Waterweg Rotterdam is de eigenaar én technische dienst van één van Rotterdams mooiste iconen: de watertaxi. Met een vloot van zo’n 25 schepen verzorgt Watertaxi Rotterdam dagelijks al het personenvervoer over het water in Rotterdam en Schiedam. Een van onze grootste uitdagingen is een volledig emissievrije vloot in 2030. Een deel van onze schepen is dat al. Ons team bestaat nu uit zo’n tien medewerkers en zal zich in de toekomst verder uitbreiden.

Enthousiast?

Is deze functie iets voor jou? Dan horen we graag van je! We zijn benieuwd wie je bent en wat je kunt. Stuur je sollicitatie op naar Claudia Ang, medewerker personeelszaken: pz@springholding.nl Ook met vragen over deze functie kun je met Claudia contact opnemen.