Vacature allround monteur

Werken bij Watertaxi Rotterdam

watertaxi - allround monteur kopie

De vloot van Watertaxi Rotterdam wordt dagelijks onderhouden door onze technische dienst. Dit hechte team van zes monteurs is per direct op zoek naar een nieuwe collega (m/v) in een full- of parttime dienstverband. Lees hieronder of het de perfecte baan voor jou is.

Functieomschrijving:

Als allround monteur verricht je de onderhoudsbeurten aan de verbrandingsmotoren van onze vloot. Je bent ook inzetbaar voor kleine reparaties en andere voorkomende werkzaamheden aan de boten, waaronder laswerk.

Jouw kwaliteiten:

Je beschikt over een breed technisch inzicht en kennis van dieselmotoren. Ervaring in elektrotechniek strekt tot aanbeveling. Verder vinden we het belangrijk dat je een echte teamspeler bent en van aanpakken weet.

Wat wij bieden:

Een full- of parttime baan op basis van een jaarcontract, met flexibele werktijden en de mogelijkheid tot een vast dienstverband. Afwisselend werk met prettige collega’s op een van de mooiste locaties in de stad. De drijvende werkplaatsen van Watertaxi Rotterdam grenzen direct aan ons basisstation op het Koninginnenhoofd (Wilhelminapier), met een schitterend uitzicht over de Rijnhaven en de Nieuwe Maas.

Neem voor meer informatie gerust contact op met Daniël Houweling van de technische dienst (dh@waterwegrotterdam.nl), of stuur direct je cv en sollicitatiebrief naar hetzelfde mailadres.