Vacature: Manager Werkplaats

Kom jij ons team versterken?

manager werkplaats

Manager Werkplaats

Ben jij een geboren leidinggevende en technisch aangelegd? En lijkt het je mooi om te werken met een echt Rotterdams icoon, de watertaxi? Als Manager Werkplaats bij Waterweg Rotterdam ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen in onze watertaxi-werkplaats en daarmee voor het in de vaart houden van een vloot van zo’n 25 schepen.

Dit ga je doen

Als Manager Werkplaats is je takenpakket breed en je werkweek gevarieerd. Je werkplek is de werkplaats, die bestaat uit verschillende docks bij het Watertaxi-basisstation vlak naast Hotel New York. Vanuit hier zorg je ervoor dat de onderhoudsplanning wordt uitgevoerd door de collega’s en de schepen en afmeervoorzieningen dus altijd in topconditie zijn. En als ze op de werkvloer hulp nodig hebben, spring je gerust bij. Zo vergroot je elke dag weer je technische kennis.

Als Manager Werkplaats heb je diverse leidinggevende taken: je ondersteunt de monteurs, stuurt de ondersteunende collega’s aan, zorgt voor een goede bezetting in de werkplaats, maakt de roosters en hebt het eerste contact als mensen bijvoorbeeld ziek zijn. Daarnaast heeft je werk een administratief karakter. Zo zorg je ervoor dat het onderhoud goed wordt geregistreerd, koop je materialen in en handel je facturen af. Dit doe je allemaal in een informele werksfeer binnen een bijzonder en groeiend bedrijf.

Dit neem je mee

·       Leidinggevende skills: je kunt anderen motiveren en aansturen waar nodig.
·       Computervaardigheden en een gestructureerde en oplossingsgerichte manier van werken.
·       Een affiniteit met techniek en zeker ook (praktische) technische kennis.
·       Zelfverzekerdheid: je staat stevig in je schoenen en weet van aanpakken.
·       Relevante werkervaring en een diploma zijn mooi meegenomen, maar eigenlijk zijn we meer geïnteresseerd in wat je kunt en wie je bent.

Dit krijg je van ons

·       Een salaris van minimaal € 3.000,- en maximaal € 3.750,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
·       Een werkweek van vijf doordeweekse dagen;
·       Een jaarcontract dat we, bij wederzijds vertrouwen en tevredenheid, omzetten in een contract voor onbepaalde tijd.
·       8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband.
·       Veel aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Over Waterweg Rotterdam

Waterweg Rotterdam is de eigenaar én technische dienst van een van Rotterdams mooiste iconen: de Watertaxi. Met een vloot van zo’n 25 schepen verzorgt Watertaxi Rotterdam dagelijks al het personenvervoer over het water in Rotterdam en Schiedam. Een van onze grootste uitdagingen is een volledig emissievrije vloot in 2030. Een deel van onze schepen is dat al. Ons team bestaat nu uit zo’n tien medewerkers en zal zich in de toekomst verder uitbreiden.

Enthousiast?

Is deze functie iets voor jou? Dan horen we graag van je! We zijn benieuwd wie je bent en wat je kunt.

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over deze vacature? Neem gerust contact op met Claudia Ang, medewerker personeelszaken.
pz@springholding.nl