Ontdek Rotterdam met de nieuwe Cirkellijn

Hop on, hop off met de elektrische watertaxi op verkenningstocht door de stad

Watertaxi - rondvaart - fam De Jong

Rotterdam heeft er weer een bijzondere attractie bij. Bezoekers van de stad, maar natuurljk ook alle Rotterdammers zelf, zijn vanaf zaterdag 27 mei welkom aan boord van de Cirkellijn. 

De Cirkellijn is de naam van de nieuwe hop on, hop off-bootverbinding die de Rotterdamse watertaxi voortaan elk weekend en op feestdagen onderhoudt tussen de mooiste en leukste bezienswaardigheden van de stad.

Rondje van een uur lang

De watertaxi’s op de Cirkellijn maken steeds een rondje van een uur lang tussen Hotel New York (Kop van Zuid/Katendrecht), Boompjes (centrum/Markthal), Veerhaven (Scheepvaartkwartier/Wereldmuseum), Euromast (Het Park) en Katendrechtse Hoofd (ss Rotterdam).

Passagiers kunnen onderweg bij alle haltes op- of afstappen voor een (volgend) bezoek aan een of meer van de bezienswaardigheden langs deze route. Uiteraard is ook de rondvaart langs de Rotterdamse skyline met de watertaxi al een belevenis op zich.

Dagkaart voor 10 euro, kinderen halfgeld

Op de Cirkellijn worden de duurzame, elektrische boten in de vloot van Watertaxi Rotterdam ingezet. Een hop on, hop off-dagkaart kost € 10, voor kinderen tot en met 12 jaar slechts de helft. De Cirkellijn vaart op zater-, zon- en feestdagen van 11.00 tot 20.00 uur.

Afvaarten zijn steeds om het hele uur vanaf Hotel New York (halteplaats 44), vanaf Boompjes (halte 43, + 15 min), Veerhaven (halte 57, + 30 min), Euromast (halte 65, + 40 min) en Katendrechtse Hoofd (halte 58, + 50 min).