voor verzoeken en info bel 010 403 03 03

Watertaxivervoer

Onze acht- en twaalfpersoons watertaxi's brengen u op afroep naar 50 verschillende steigerlocaties in Rotterdam en Schiedam.

Dat gaat sneller dan over de weg, dus elke (werk)dag gemak en tijdwinst verzekerd. Het vervoersnetwerk van Watertaxi Rotterdam is uniek in Europa.

Boek een rit

Tarieven taxiritten

Ons vaargebied is opgedeeld in drie tariefzones: Oost, West en Centrum. In en tussen deze zones hanteren we ritprijzen per persoon:

West
Centrum
Oost
1 zone
€ 5,50
€ 4,50
€ 5,50
2 zones
€ 7,00
€ 7,00
3 zones
€ 10,00

Kinderen t/m 12 jaar halve prijs.

Buiten de zones

Buiten de zones is het ook mogelijk van onze diensten gebruik te maken, onder voorbehoud dat er capaciteit beschikbaar is. Voor deze ritten wordt een vast tarief per taxi berekend, ongeacht het aantal personen.

Boeken en betalen

Watertaxiritten kunt u vooruit online boeken via onze website. Op de dag zelf kunnen ritten alleen meer dan 4 uur van te voren worden geboekt. Aan boord betaalt u met pin of creditcard. Uiteraard kunt u ook contant betalen.

Grote groepen

Voor groepen groter dan 12 personen en voor ritten buiten de zones kunt u contact met ons opnemen.

Foto van instappende mensen in een taxi van Watertaxi Rotterdam

Zakelijk vervoer

Voor onze zakelijke klanten hebben we vouchers beschikbaar met aantrekkelijke kortingen bij afname van grotere aantallen. Ook hanteren wij speciale tarieven voor het pendelvervoer van personeel e.d.

Voor meer informatie mail naar secretariaat@watertaxirotterdam.nl
of bel 010 - 403 03 03