Vacature: medewerker werkplaats

Werken bij Watertaxi Rotterdam

watertaxi - foto werkplaats wil

De vloot van Watertaxi Rotterdam wordt dagelijks onderhouden door onze technische dienst. Als medewerker werkplaats (m/v) ben je de steun en toeverlaat van de monteurs in dit hechte team. We kunnen je naar keuze een full- of parttime dienstverband met flexibele werktijden aanbieden. De ideale baan voor jou?

Functieomschrijving:

Op onze werf verricht je alle voorkomende werkzaamheden die bij het onderhoud en vaarklaar maken van onze 24 boten komen kijken. Je beschikt over de nodige basiskennis van techniek en je weet van aanpakken. Je werkt enthousiast met je directe collega’s samen, maar kunt ook prima zelfstandig met een klus aan slag.

Wat wij bieden:

Een full- of parttime baan op basis van een jaarcontract, met de mogelijkheid tot een vast dienstverband en doorstroming naar een andere functie binnen onze technische dienst.
Afwisselend werk op een van de mooiste locaties in de stad. De drijvende werkplaatsen van Watertaxi Rotterdam grenzen direct aan ons basisstation op het Koninginnenhoofd (Wilhelminapier), met een schitterend uitzicht over de Rijnhaven en de Nieuwe Maas.

Neem voor meer informatie gerust contact op met Daniël Houweling van de technische dienst (dh@waterwegrotterdam.nl), of stuur direct je cv en sollicitatiebrief naar hetzelfde mailadres.