Bollywood-ster Amit op de watertaxi

'De volgende keer kom ik véél langer'

watertaxi - amit mehra
Amit Mehra heeft nauwelijks vrijetijd, maar nu is het ‘m dan toch eindelijk gelukt. De in India beroemde Bollywood-acteur heeft vier dagen kunnen uittrekken voor een bezoek aan Amsterdam en Rotterdam, en in onze stad hoort daar uiteraard een ritje met de watertaxi bij. Op Schiphol werd Amit, die tevens topmodel en Mister Universe India 2018-2019 is, al door landgenoten herkend.

Is het in Rotterdam nog even afwachten wat zijn verschijning op straat teweegbrengt, voor Amit is het alvast mooi genoeg dat hij hier nou eindelijk eens is. ‘Ik reis heel de wereld over en heb bijna alle landen van Europa gezien. Nederland stond al heel lang op mijn lijstje, maar het kwam er tot nu toe nooit van. Mijn vrienden bleven maar aandringen dat ik daar toch echt een keer naar toe moest, en ze hadden helemaal gelijk.’ Morgen wordt hij al weer in Londen verwacht, maar ‘de volgende keer kom ik véél langer.’

Weldoeners gezocht

Ahmit roemt, behalve ons eten, de aardigheid en behulpzaamheid van iedereen die hij de afgelopen dagen heeft ontmoet. Hij hoopt dat die Nederlandse hartelijkheid hem ook helpt om hier mede-begunstigers te vinden voor de weeshuizen die hij in India financieel ondersteunt. Of we in Rotterdam nog goedgeefse inwoners kennen met wie hij hierover in contact zou kunnen komen? We beloven naar mogelijke weldoeners voor hem uit te kijken, al kunnen die zich natuurlijk ook direct via zijn website bij hem melden.

ahmit mehra kopie

Amit is in Amsterdam en nu ook in Rotterdam rondgeleid door Margot Luyendijk, die hij heeft ingehuurd als gids. Allebei willen ze op de MSTX5 van schipper Jan Heemskerk wel op de foto, zij het dan wel apart. Heeft iets met Amits status als cultureel boegbeeld in India te maken, begrijpen we. Niet erg: ook in haar eentje weet Margot hoe ze een mooi plaatje op een watertaxi moet maken.

DSCF9682


Meer Onderstroomzie alles