June uit Portland

'Al die fietspaden en dat water hier! Cool dat ik nu ook in een watertaxi zit.'

TAXI - June uit Portland

June heeft zojuist samen met haar vriend deelgenomen aan het Dutch Pinball Open in het Brabantse Drunen. Het stel blijft twee weken op vakantie in Nederland en logeert nu ook een paar dagen in Rotterdam. Junes vriend is vanmiddag naar het Pinball Museum op Katendrecht, June zelf gaat met de watertaxi shoppen in de stad.
 

‘Lots of fun’

‘Ik ben geen pinball wizard nee, hahaha. Mijn vriend speelt serieus op de flipperkast, die is er gek op. Zelf heb ik voor de lol aan het toernooi meegedaan. Na afloop zijn we naar De Efteling gegaan. Na Rotterdam doen we nog een tour door het noorden van Nederland, en dan is het de beurt aan Amsterdam. Ja, we zijn hier best lang, maar we’re hanging out en hebben lots of fun, hahaha.
 
‘Rotterdam voelt heel veilig om erin rond te lopen, dus ik ben hier op mijn gemak. Ik vind het leuk om zo veel fietsen te zien, en al die fietspaden die jullie ook hebben! De hoeveelheid restaurants is ook opvallend. Er is hier dus nogal wat nightlife. Nee, niet zo veel als bij ons in Portland, nee joh, hahaha. Daar is het echt pretty big, hahaha.
 
‘Al dat water hier, dat is nogal wat. Cool ook dat ik nu in een watertaxi zit. We blijven nog tot zaterdag, dus dat we gaan we nog wel een keer doen.’


Meer Onderstroomzie alles