Nieuw YouTube-avontuur voor Sjoerd

Spannende aflevering van 'Blij met Sjoerd' op de watertaxi

Blij met Sjoerd 5

Sjoerd is vakkenvuller van beroep bij supermarkt Albert Heijn in Almere, maar intussen ook een rijzende ster op YouTube. Hij heeft er zijn eigen kanaal, waarop hij elke twee weken een aflevering van Blij met Sjoerd presenteert. Hij heeft al veertig filmpjes op zijn naam staan, die gemiddeld door steeds een halfmiljoen fans worden bekeken.

Blij met Sjoerd 3

Sjoerd maakt als vlogger dan ook altijd spannende dingen mee. Zo heeft hij gevoetbald met Ronald de Boer en gekickbokst met K1-kampioen Remy Bonjasky. Vorige week nog was hij op safari in de Beekse Bergen, en binnenkort kunnen we hem in Blij met Sjoerd zien als hij een stuk of wat zeehondjes van Ecomare terug in zee gaat zetten.

Blij met Sjoerd - camera

Vanochtend verraste de beroemdste vakkenvuller van Nederland ook onze stad dan eindelijk eens met een bezoek. Met een complete filmploeg stapte hij aan boord van de watertaxi voor een typisch Rotterdams avontuur. Cool en stoer als hij is, ging Sjoerd daarna ook nog even abseilen van de Euromast. Op onze vraag of hij dat niet veel te eng vond, moest Sjoerd vooral hard lachen.

Blij met Sjoerd - met Jan Heemskerk

Omdat ie Ajaxfan is, mocht Sjoerd van schipper Jan Heemskerk eigenijk alleen maar op het dak van zijn watertaxi mee. Maar ook daarom kon Sjoerd alleen maar schateren. Hij heeft voor zijn YouTube-filmpjes ook al eens vliegtuig bestuurd. Dus Sjoerd wil maar zeggen: het kan hem niet gauw gek genoeg. Blij wordt ie van al zijn doldwaze avonturen toch wel.

‘Blij met Sjoerd’ wordt geproduceerd door reclamebureau TWBA voor ‘Appie Today’, het socialmedia-platform van Albert Heijn, dat 2000 Wajong-jongeren in dienst heeft. Sjoerd werd in 2016 door website De Beste Social Media uitgeroepen tot de ‘Nieuwe Online Held’.

Blij met Sjoerd 2


Meer Onderstroomzie alles