Steigerhulp Natasja

Altijd tussen de mensen als steward van de watertaxi

Watertaxi - steigerhulp Natasja

Ook in deze drukke zomer worden passagiers op het basisstation van Watertaxi Rotterdam op de Wilhelminapier weer verwelkomd door onze steigerhulpen. Ze wijzen opstappers naar de boten die voor ze klaarliggen, verstrekken informatie over aanlegplaatsen en vaartijden, en assisteren de schippers en de baliemedewerkers.

Een van die stewards is Natasja (21), die net in bedrijfskunde is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Hoewel ze in de weekends al als abseil-instructeur van de Euromast in touw is, kon er voor haar nog wel een leuke vakantiebaan bij. Natasja zocht iets waarbij ze veel buiten kon werken en vaak in contact zou komen met mensen.

Het staat nooit stil, dat plaatje

Daarbij is ze verknocht aan de Maas. Vanaf de Euromast, maar ook vanuit haar ouderlijke appartement in de flats aan De Esch heeft ze er dagelijks een schitterend uitzicht op: ‘Het staat nooit stil, dat plaatje’. Logisch dus dat ze direct enthousiast reageerde op onze vacature. Zoals wij haar ook meteen wel als collega zagen zitten.

Op 1 september begint ze fulltime als ‘junior-consultant finance & control’ bij een Rotterdams bedrijf dat administraties optimaliseert. Maar tot die tijd is Nastaja ook een beetje van ons en van onze klanten.


Meer Onderstroomzie alles