Op en rond de Nieuwe Maas Passagiers

Bewonder de stad en haar havens met de watertaxi

We hebben onze rondvaarten weer hervat

watertaxi - familie uit amerika
Watertaxi Rotterdam heeft haar rondvaarten weer hervat. Bewonder de Rotterdamse skyline en de havens deze zomer met een van onze snelle watertaxi’s. De kroon op een uitstapje met familie of vrienden in de stad, op een bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een huwelijksdag.

We kunnen groepen van maximaal 12 personen meenemen, voor grotere gezelschappen zijn een of meer boten worden bij te boeken. We hebben aan boord zowel plaatsen binnen als op het achterdek buiten.
Watertaxi - rondvaart - fam De Jong

Rotterdam op haar mooist

Er zijn al rondvaarten vanaf 15 minuten, waarin onze ervaren watertaxischippers hun passagiers de altijd drukke en snel stromende Nieuwe Maas mee op nemen. Vanaf de rivier toont het robuuste Rotterdam zich op haar mooist. Onderweg passeren we (in vliegende vaart) onder andere rijnaken, sleepboten, patrouilleschepen, de illustere Spido’s, de waterbussen en grote en kleine jachten.
rondvaart1

Tijdens tochten van een halfuur of langer kunnen in overleg met de schipper onder andere de Wilton-en de Waalhaven worden bezocht. Wie de grote zeeschepen, scheepswerven en kranen in Europa’s belangrijkste haven van dichtbij wil zien, kiest natuurlijk voor deze optie. Desgewenst kan ook koers worden gezet naar de floating farm, de unieke drijvende koeienboerderij in Merwehaven, naar het illustere passagiersschip SS Rotterdam in de Maashaven, en naar de Hef in de Koningshaven, het monument dat alle Rotterdammers zo na aan het hart ligt.

Op tijd boeken

Rondvaarten kunnen heel de week door tussen 09.00 en 16.00 uur en tussen 18.00 uur en 24.00 uur worden geboekt. Houd er svp wel rekening mee dat we in de weekends vanwege de grote belangstelling slechts een beperkt aantal watertaxi’s voor rondvaarten kunnen inzetten. Boek een rondvaart daarom liefst enkele dagen van tevoren bij onze centrale!

Prijzen en overige informatie vind je hier.