Op en rond de Nieuwe Maas Schippers

Varen op de watertaxi? De ideale (bij)baan voor jou?

Fulltime of parttime aan de slag bij de Schippers Centrale Rotterdam


Is of was varen altijd jouw beroep? En ben je ook op je vrije dagen nergens liever dan op het water? Kies dan voor fulltime of parttime baan als schipper van de Schippers Centrale Rotterdam (SCR)!

Als teamlid van de SCR vaar je onder andere voor Watertaxi Rotterdam. Je bemant zowel de snelle (diesel-)watertaxi’s als de elektrische schepen in de vloot. Van de ongeveer 100 bij ons aangesloten stuurlui werkt een aantal fulltime, maar het merendeel van hen heeft nog een vaste baan ernaast. Zo varen ze onder andere ook op sleepboten, olietankers en als kapiteins op grote en kleinere passagiersschepen.

Flexibele werktijden, die je zelf bepaalt

De schippers van de SCR draaien op de watertaxivloot zeven dagen per week flexibele diensten tussen 06.00 uur tot 01.00 uur. Daartoe behoren ook de diensten op de veerverbindingen die Watertaxi Rotterdam in de stad onderhoudt. Je bepaalt zelf hoeveel dagen je in een week of maand voor de SCR beschikbaar bent.

Ben je in het bezit van een groot vaarbewijs en een marifooncertificaat *)? Ga je ook graag en gemakkelijk om met passagiers uit alle delen van de wereld? Dan is dit de ideale (bij)baan voor jou!

Solliciteren

Stuur een e-mail met je motivatie en cv naar administratie@schipperscentralerotterdam.nl of bel naar 010-3071645.

*) Voor het varen op de veerdiensten is bovendien een radarcertificaat vereist.